Heerlijk uit eten bij Restaurant Smaakmakers De WipselbergCulinair genieten in Beekbergen

Reserveer een tafel

Restaurant Smaakmakers Beekbergen

In het restaurant van Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch of compleet à la carte diner. Dankzij de unieke ligging van het hotel heeft u vanuit het restaurant uitzicht op het prachtige landgoed. Dit maakt uw ontbijt, lunch, diner of borrel compleet.

Heerlijk eten in Beekbergen

Restaurant Smaakmakers Beekbergen is de culinaire hotspot voor een heerlijk avondje uit. In het sfeervolle restaurant wisselt de kaart mee met de seizoenen, waardoor u elk seizoen kunt genieten van verschillende lokale producten. Bij mooi weer kunt u tevens lunchen of dineren op ons zonnige terras. Kies bijvoorbeeld voor een rilette van gerookte forel als voorgerecht of geniet van een klassieke rundercarpaccio. Bij grotere trek heeft u onder andere de keuze uit runder ribeye of champignon truffelrisotto geserveerd met eigen garnituur. Om uw etentje compleet te maken kunt u kiezen uit diverse smakelijke desserts.

Over het restaurant

Het restaurant in Beekbergen bevindt zich in het landhuis dat dateert uit 1920. Door de ligging op een heuvel in het landschap kijkt u prachtig uit over het landgoed en de omliggende bossen. Hierdoor is het landhuis enkel via trappen te bereiken. Mensen die slecht ter been zijn, kunnen eventueel gebruikmaken van onze roomservice. Ook voor een zakelijke lunch of commercieel diner is het restaurant uitermate geschikt.

  • Het restaurant is geopend van 07:00 - 21:00 uur (ontbijt tussen 07:00 - 10:00 uur)

Acties & Evenementen

 

 

 

 


 

 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €27,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

 

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.